Manchester United sikrede sig endnu en comeback-sejr, da de hentede tre point hjem fra London Stadium i en kamp mod West Ham. De Røde Djævle var nemlig bagud 1-0 ved halvlegen, men det blev hurtigt vendt på hovedet.

De scorede tre mål inden for 13 minutter. Det var Paul Pogba, Mason Greenwood og Marcus Rashford, der stod for målene. Det var noget, der fik især to United-spillere til at gå amok.

De skarpøjede fans var hurtig til at lægge mærke til Bruno Fernandes’ og Alex Telles’ reaktion, da Mason Greenwood scorede. Hans mål far nemlig fornemt, og reaktionen fra de to førstnævnte siger det hele.

Ole Gunnar Solskjær og kompagni skal tirsdag spille skæbneskampen mod Leipzig i Champions League.