Der er blot tre kampe tilbage for FC Barcelona i denne sæson. Til trods for, at det kræver, at tingene flasker sig til deres fordel, er der fortsat en chance for, at den catalanske storklub kan løbe med ligatitlen.

LÆS OGSÅ: Barca-bestyrelsen er i tvivl om Koemans fremtid

Argentinske Lionel Messi har stor betydning for, at de overhovedet er med i kampen om titlen. Taget i betragtning er, at han i slutningen af sidste sæson indgav en transferforespørgsel, må det siges at være en markant ændring.

Når sæsonen er overstået, er der dog stadig arbejde, der skal gøres. Joan Laporta og resten af klubbens ledelse har nemlig fortsat til opgave at overbevise Messi om, at han skal blive i klubben i fremtiden.

Ifølge det spanske medie Don Balon har den argentinske kaptajn allerede talt med Laporta. I denne forbindelse skulle han have krævet, at klubben sælger en af deres nuværende angribere, fordi der skal gøres plads til nyindkøb.

Den uheldige frontmand, der ifølge Messi skal sendes videre til sommer, er danske Martin Braithwaite. På trods af, at hans arbejdsindsats og attitude har imponeret i hele klubben, ser det ud til, at han har mistet sin plads i truppen under Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Barca vil sælge disse to spillere, for at gøre plads til Haaland

At sælge Braithwaite til sommer, vil dog ikke være noget, der vil hente en stor sum penge ind. Det vil naturligvis medføre, at de sparer penge på lønningerne, men det vil dog heller ikke være noget af betydning for den catalanske klub.