I manges øjne er han blandt favoritterne til at snuppe præsidentposten i FC Barcelona ved valget. Det sker efter, at Josep Maria Bartomeu gik af i sidste uge. Den midlertidige ledelse har dermed fået til opgave at igangsætte valget.

LÆS OGSÅ: Ronald Koemans Barcelona: Tre ting vi har lært

De kunne for nylig fortælle, at de håber, at valget bliver omkring juletid.

Joan Laporta er blandt favoritterne, og han har flere gange udtalt, at han overvejer at smide hans navn i puljen. Det har han dog endnu ikke bekræftet, at han kommer til at gøre. Han er nemlig fortsat i tvivl.

Han har over flere omgange fortalt, at han har planer for, hvordan han ville drive Barcelona, og hvordan klubben ville kunne styrkes. Det hele kommer dog til at afhænge af, at han stiller op til valget.

Laporta er sammen med Victor Font de favoritter, og der har før været snak om, at de ville slå sig sammen. Det er dog blevet skudt ned af dem begge to. Også den tidligere vicepræsident Emili Rousaud er i tvivl om, hvorvidt han ønsker at stille op til valget.

Klubben går derfor en spændende tid i møde, hvor der uden tvivl kommer til at være kæmpe fokus på ham, der ender med at vinde valget. Det gælder på et ledelsesmæssigt plan, men også i truppen.

LÆS OGSÅ: Barcelonas transfer-katastrofer: Har de spildt €1 milliard?

De mange kandidater har heller ikke Ronald Koeman som deres favorittræner, hvorfor det også bliver spændende at se, hvad der bliver af ham, og hvem de ellers ville hente.