Den karantæneramte Gerard Piqué kunne ikke deltage ved gårsdagens opgør mod Juventus. I stedet fik Ronald Araujo chancen fra start i det catalanske forsvarer.

LÆS OGSÅ: Barcelona-forsvarer vil blive testet

Han spillede en imponerende første halvleg, men måtte i pausen lade sig udskifte, da han var blevet ramt af en skade. Det var derfor en kortvarig affære for Araujo.

Gerard Piqué trak er rødt kort i den første gruppekamp i Champions League mod Ferencvaros. Af den grund var han ikke at finde i truppen, der i går spillede mod Juventus i Torino.

Af denne årsag var Ronald Koeman nødt til at finde en erstatning til det centrale forsvar, hvor Ronald Araujo endte med at spille sammen med Clement Lenglet.

Den kun 21-årige forsvarsspiller fik en fornem start på opgøre til Torino, hvor han i flere sammenhænge beviste, at han besidder store kvalitet, der kan bruges i defensiven.

I slutningen af første halvleg blev uruguayaneren dog ramt af en skade. Som følge af denne skade, var han nødt til at lade sig udskifte i pausen.

Det er endnu ikke blevet offentliggjort, hvor alvorlig en skade, der er tale om. FC Barcelona har dog bekræftet, at han udgik med smerter i sit højre lår.

Ydermere har klubben annonceret, at forsvarsspilleren vil blive undersøgt i de kommende dage. Det gøres naturligvis med henblik på at fastslå, hvor alvorlig en skade, der er tale om.

LÆS OGSÅ: Officielt: Her er Barcelonas midlertidige ledelse

Sandsynligvis betyder dette dog, at Araujo er tvivlsom til lørdagens opgør i La Liga mod Alavés.