FC Barcelona kan potentielt ende med at skille sig af med flere spillere til sommer. En af dem, de kan ende med at vinke farvel til, er Konrad de la Fuente.

LÆS OGSÅ: Frenkie de Jong åbner op om Barcas La Liga-muligheder

Det 19-årige stortalent har nemlig tiltrukket sig opmærksomhed fra en række store klubber rundt omkring i Europa. Det er dog i særdeleshed klubber fra La Liga og den tyske Bundesliga, der har holdt øje med ham.

Hans nuværende kontrakt med den catalanske storklub løber frem til 2022. Klubben har ganske vist mulighed for at forlænge den med yderligere to år, men det virker mere sandsynligt, at de beslutter sig for at sælge ham til sommer.

Ifølge ESPN er den catalanske klub villige til at sælge Konrad de la Fuente, for at bringe penge ind til klubben. Det er nemlig næppe en spiller, de kommer til at mangle, da hans spilletid under Ronald Koeman har været meget begrænset.

Både Ansu Fati, Antoine Griezmann og Trincao er foran ham i Koemans hierarki. Derfor har han også primært tørnet ud for Barcelona B i denne sæson. Her har han bidraget med to mål og to oplæg.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Dommer udskiftes til El Clásico

Derfor mener klubben, at den bedste løsning vil være at tage afsked med spilleren til sommer, da det kan være en økonomisk gevinst for klubben. Det er noget, de har særligt brug for i øjeblikket, da de er hårdt ramt af coronapandemien.