Det er ikke nogen hemmelighed, at kvalitet koster penge. Når det kommer til fodboldspillere, betyder det ofte, at der skal betales en høj transfersum og en høj løn.

LÆS OGSÅ: Denne Barca-spiller har spillet klart mest af alle

Når det kommer til den nuværende Liverpool-profil Giorgino Wijnaldum er det dog muligt at spare transfersummen. Den hollandske stjerne har slået sine folder på Anfield siden 2016, men til sommer udløber hans kontrakt. Meget tyder på, at den 30-årige Wijnaldum ikke kommer til at forlænge med de engelske mestre.

I stedet er der meget, der tyder på, at han ender med at pakke sin kuffert og rejse til Spanien. Her skulle FC Barcelona nemlig være klar til at tilbyde ham en kontrakt.

Det spanske medie El Mundo Deportivo skriver, at den catalanske storklub har tilbudt har en treårig aftale, hvorfor de nu blot venter på, hvorvidt han takker ja eller nej. I og med, at han har under seks måneder tilbage af sin kontrakt, er det muligt for Barcelona frit at forhandle med ham.

På trods af, at det ser ud til, at han efter sæsonen ikke længere vil være at finde i Liverpool, har det ikke fået nogen indflydelse på spilletiden i denne sæson. Han har nemlig fået lov til at spille i samtlige af de 29 Premier League-kampe, som Liverpool hidtil har spillet.

LÆS OGSÅ: Analyse: Messi er den bedste i Europa

I hele sin tid i Liverpool står han noteret for at have spillet 226 kampe for Liverpool.