Torsdag spillede FC Barcelona mod Cornellá i Copa del Rey. En af de spillere, der ikke startede på banen, var den mangeårig FC Barcelona-veteran Sergio Busquets.

Han startede derimod på bænken, og havde derfor ikke 120 minutter i benene, da de søndag aften mødte Elche i La Liga. Derfor var han en af de spillere, der fik lov at starte på banen i opgøret. Nu kan han dog se frem til at få sig en ny pause.

LÆS OGSÅ: Dest afslører: Tysk storklub ville også have mig

FC Barcelona skal i midtugen spille mod Rayo Vallecano i Copa del Rey. Herefter kan de efter ni kampe i streg på udebane se frem til at få lov at spille på Camp Nou. Her tager de imod Athletic Bilbao, men en spiller, som Ronald Koeman ikke kan regne med til denne kamp, er Sergio Busquets.

Årsagen til dette er, at han med 20 minutter igen af opgøret mod Elche fik et gult kort. Det var hans femte gule kort i denne sæson, hvilket betyder, at han har fået en karantænedag. Da den skal afsones i næstkommende kamp, er han nødt til at sidde over i kampen mod Bilbao.

LÆS OGSÅ: Medie: Disse to kan være Barcelonas sommerkøb

Busquets er dog ikke den eneste forsvarer i Barca, der har været nødt til at afsone en karantænedag som følge af fem gule kort. Det har både Jordi Alba og Clement Lenglet nemlig også været nødt til at gøre.