Forud for opgøret mod FC Barcelona i Champions League har Dynamo Kiev afsløret, at de tropper op på Camp Nou med en mangelfuld trup.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona har udset sig uruguayansk angriber som Suarez-erstatning

Klubben har nemlig bekræftet, at seks af deres spillere er testet positiv for coronavirus forud for rejsen til Spanien. Det er følgende seks spillere, der er tale om: Heorhiy Tsytaishvili, Denys Harmash, Mikkel Duelund, Olexandr Karavayev, Tudor Baluta, og Mykola Shaparenko.

Det er dog ikke kun spillertruppen, der er blevet ramt af coronavirussen. Det gør sig også gældende for træner- og den øvrige medarbejderstab, da assistenttræner Emil Caras og fire øvrige medlemmer af medarbejderstaben er blevet smittet.

Nyheden kommer i kølvandet på, at tre Dynamo Kiev-spillere blev testet positiv for coronavirus i sidste uge. Til trods for dette, lykkedes det alligevel for truppen at fortsætte deres sejrsstime med en 2-1-sejr over Dnipro.

To af spillerne, der blev testet positiv, var målmænd. Det resulterede i, at den 18-årige Ruslan Neshcheret fik sin debut for klubben. Meget tyder også på, at det er ham, der igen vil stå i målet tirsdag aften.

Foruden de coronasmittede spillere, må Serhiy Sydorchuk også sidde over i kampen, da han har karantæne. Ligeledes har de også tre spillere, der sidder ude med skader, som ikke forventes at være klar til kampen.

LÆS OGSÅ: Bundesliga-klub klar med bud på Ter Stegen

Dynamo Kiev vil sandsynligvis forsøge at opnå samme resultatet som deres rival fra Shakthtar Donetsk, der vandt over Real Madrid med hele ti spillere og ni trænere smittet med coronavirus.