FC Barcelona er endnu ikke færdige med deres aktiviteter i dette transfervindue. Det forventes nemlig, at de henter en ny angriber.

Begravet i en gæld på over 1 milliard dollars, var det overraskende for mange, at Barcelona var i stand til at hente Ferran Torres i Manchester City for den nette sum af 62 millioner dollars.

LÆS OGSÅ: Chelsea byder 300 millioner på Barca-midt: Laporta kræver 450 millioner

Derudover har de også hentet Dani Alves på en fri transfer. Tilsyneladende ser det dog ikke ud til, at de er færdige med deres aktiviteter i dette transfervindue. De har stadig planer om at hente yderligere en forstærkning inden 31. januar.

Tidligere forsøgte den catalanske klub at afslutte Luuk de Jongs lejeophold, men det har han formået at ændre på. I de seneste tre kampe har han nemlig bidraget med tre mål. Derfor ønsker Xavi nu at beholde ham.

Erling Haaland er fortsat den klare topprioritet for Barcelona. Efter fredagens opgør mod Freiburg forklarede Haaland, at Dortmund presser ham til at beslutte sig om sin fremtid. Derfor forventes det, at nordmanden snart beslutter sig om sit næste skridt.

Ifølge Once via Forbes har jagten på Haaland ikke stoppet præsident Joan Laporta og fodbolddirektør Mateu Alemany at forsøge at hente endnu en angriber i dette transfervindue.

Indtil videre er navnet på spilleren ikke blevet afsløret. Men det forventes, at hans signing vil blive offentliggjort i løbet af de næste par dage. Desuden skriver Forbes, at han er bekendt med La Liga og/eller det spanske landshold.

Dette fører straks til spekulationer om, at det er Alvaro Morata, der er tale om. Men Atletico Madrid gør dog denne handel vanskelig, da de stiller høje økonomiske krav. Desuden ønsker de heller ikke at sende ham til en direkte rival. Derfor hans ankomst til Camp Nou usandsynlig på nuværende tidspunkt.

Dertil er der også et lønloft at tage højde for. I de seneste uger har Philippe Coutinhos exit og Samuel Umtitis lønnedgang dog givet mere plads i budgettet, men kan de skille sig af med franskanden samt reservemålmand Neto og udenfor højreback Sergino Dest, kan de skabe mere plads i lønbudgettet.

LÆS OGSÅ: Dortmund presser på: Nu taler Haaland ud om fremtiden

Den amerikanske landsholdsspiller, der blev hentet af Ronald Koeman for 18 måneder siden, ønsker at blive i Barcelona og bevise sit værd, men Barcelona skulle være åbne for at sælge ham.