To spanske giganter i form af FC Barcelona og Real Madrid holder et nøje øje med det defensive talent Ibrahima Konaté, der også er et transfermål for både Manchester United og Chelsea. Det skriver mediet Inside Futbol.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman roser Messi

Den 21-årige franske forsvarsspiller har fanget interessen hos flere forskellige europæiske klubber med hans præstationer for tyske RB Leipzig i denne sæson.

RB Leipzig kan derfor meget vel ende med at få tømt ud i defensive, da de ikke blot mister Dayot Upamecano til Bayern München til sommer, men nu også risikerer at miste Konaté.

Franskmanden er en af de forsvarsspillere, som Manchester United holder øje med. Det er dog ikke den eneste klub i Premier League, der har et godt øje til det unge forsvarstalent. Han er nemlig også på radaren hos Premier League-giganterne Chelsea.

Ifølge den spanske avis AS, er både FC Barcelona og Real Madrid også meget interesseret i Konaté. Efter sigende skulle den catalanske klub have udset ham som et af deres toptransfermål i det kommende transfervindue, hvor de vil styrke deres forsvar.

Real Madrid har ham også stående på listen over potentielle transfermål, da det tyder på, at de også mister en eller flere forsvarsspillere til sommer.

LÆS OGSÅ: Risiko for nyt præsidentvalg i Barcelona

Konaté har to år tilbage af sin nuværende kontrakt med RB Leipzig, og har en frikøbsklausul på 45 mio. euro.