Allerede sidste sommer blev der i FC Barcelona sat gang i en oprydning af truppen. Det ser dog ikke ud til, at det er noget, de er færdige med. Derimod tyder det på, at det vil fortsætte til sommer, hvor flere spillere kan forlade truppen. En af de spillere, som de angiveligt skulle være villige til at sælge til sommer, er Sergi Roberto.

LÆS OGSÅ: Kontraktforhandlinger på vej: Jorge Messi rejser til Barcelona

Skulle det ende med et salg af den spanske spiller, vil det være en mangeårig spiller, som Barca ender med at sige farvel til. Sergi Roberto er nemlig en del af anførergruppen i Barca sammen med Busquets, Messi og Piqué. Dertil har han været i Barca hele sin karriere og er kommet op gennem La Masia.

Det er dog værd at nævne, at de ikke er villige til at sælge for enhver pris, da de sidste sommer takkede nej til et bud på 60 mio. euro. Et bud til sommer skal derfor være i samme størrelsesorden, skriver Mundo Deportivo. Beslutter de ikke at sælge ham til sommer, skal de i stedet forsøge at forlænge hans kontrakt, da den udløber i sommeren 2022.

LÆS OGSÅ: Barcelona holder øje med ham: Rapid Vienna-spiller er eftertragtet

Der er endnu ikke synderligt mange klubber, der er blevet sat i forbindelse med Sergi Roberto. En af de klubber, der har vist interesse for den spanske spiller, er Manchester United. Sandsynligvis vil Sergi Roberto dog foretrækker at fortsætte sin karriere i FC Barcelona.