FC Barcelona har angiveligt ikke i sinde at vente til sommerens transfervindue. Derimod vil de endnu engang forsøge at skrive kontrakt med Eric Garcia fra Manchester City i det kommende transfervindue i januar.

LÆS OGSÅ: AC Milan ønsker at skrive kontrakt med Barcelona-forsvarer

Det skyldes, at de ønsker at styrke deres forsvar hurtigst muligt. Ifølge spanske Sport er de klar til at tilbyde Manchester City en sum på 8 millioner euro for det 19-årige talent, som står uden kontrakt efter denne sæson.

FC Barcelona forsøgte at skrive kontrakt med Garcia i sommers, men kunne ikke nå til enighed om en pris med Manchester City. De holdt fast i deres krævede pris, selvom den spanske forsvarer gjorde det klart, at han ikke ønskede at forlænge med den engelske klub.

Koeman vil have ham

Cheftræner i FC Barcelona, Ronald Koeman, har angiveligt indrømmet, at den catalanske klub vil have Garcia tilbage, og ifølge flere spanske medier vil de forsøge at indgå en handel med Manchester City, på trods af deres nuværende finansielle situation.

At FC Barcelona har mangel på spillere i det centrale forsvar er noget, der for alvor er kommet til syne i de seneste to kampe, hvor Ronald Koeman har valgt at flytte Frenkie de Jong til en mere defensiv rolle.

Ronald Araujo er i øjeblikket ude med en skade, hvorfor FC Barcelonas muligheder er meget begrænsede. Samuel Umtiti har også været skadet i lang tid, men er nu tilbage i træning, og er ved at være tilbage i kampform.

LÆS OGSÅ: Neymar er fast besluttet i forhold til Barca-tilbagevenden

Den spanske klub står stærkt i forhold til at opnå en handel om Eric Garcia i januars transfervindue, da forsvarsspilleren står uden kontrakt til sommer, hvorfor han frit kan flytte til en hvilken som helst klub på en fri transfer. Skal City tjene penge på ham, skal det være til sommer.