I de sidste dage af vinterens transfervindue tog Liverpool kontakt til FC Barcelona, hvor de forhørte sig om muligheden for at skrive kontrakt med franske Samuel Umtiti, som de kort havde kigget på. Det skriver The Athletic.

LÆS OGSÅ: Nu kan Braithwaite og co. få ny chef: Klublegende på vej

Det blev dog til et meget kortvarigt forsøg på at bringe ham til det engelske, da Umtiti var afvisende over for idéen om at forlade Camp Nou. Derfor besluttede Liverpool sig også for at skynde sig at se i retning af andre transfermål, hvorfor de endte med at skrive kontrakt med Ben Davies og leje Ozan Kabak.

Det kan måske have vist sig at være for det bedre, da de havde et ønske om at finde en ny midterforsvarer, der kunne træde til, da de klubben har mange skader på denne position. Med Umtiti havde der dog blot været gode chancer for, at de havde tilføjet endnu spiller med tilbøjelighed til skader til truppen.

LÆS OGSÅ: Kommentator er ikke i tvivl: Denne spiller kostede Manchester United sejren

Som følge af sine mange skader, er han gået glip af intet mindre end 25 kampe for FC Barcelona i denne sæson. Derfor er det heller ikke til at komme udenom, at der er en stor risiko forbundet med at signe ham, da – som angivet herover – har tilbøjelighed til at pådrage sig skader. På trods af Barca i lang tid har ønsket at sende Umtiti videre til en ny klub, er det dog endnu ikke blevet en realitet.