Tirsdag tager FC Midtjylland imod Ajax i deres tredje gruppekamp i Champions League.

LÆS OGSÅ: 11 spillere ude: FCM tager imod coronasvækket Ajax-trup

Det er endnu ikke lykkedes dem at hente et point, da det hidtil kun er blevet til to nederlag mod henholdsvis Atalanta og Liverpool. Erik Sviatchenko mener dog, at det ikke har været helt spildt, da de har lært meget af de to første opgør.

“Vi har fået meget erfaring i de to første kampe, især i forhold til tempoet på banen. Vi ved, hvad det er for et niveau, vi skal op på for at få noget ud af disse kampe,” udtalte han på et pressemøde ifølge FC Midtjyllands officielle hjemmeside. Dette fulgte han op med:

“Det kan godt være, at vi fik en lussing rent resultatmæssigt mod Atalanta, men vi viste mod Liverpool, at vi også har fået mere erfaring, og det skal vi bygge ovenpå.”

Ligeledes fortæller den 29-årige forsvarsspiller, at han har en god idé om, hvad FC Midtjylland er nødt til at præstere, hvis de ønsker at skabe et resultat mod hollænderne:

“Udtrykket og tempoet skal være på det niveau, vi så i Liverpool. Disciplinen defensivt skal også være der, hvor vi minimerer chancer imod os, og så har vi muligheden for at lave et resultat,” fortæller den garvede FC Midtjylland-anfører.

LÆS OGSÅ: Priske har stor respekt for Ajax: Offensiven er blandt Europas bedste

Ajax ligger nummer tre i gruppen med ét point. Det ene point hentede de i et uafgjort opgør mod Atalanta, mens de har tabt til Liverpool.