FC Midtjylland tænker store tanker og drømmer om en markant forstærkning til deres trup. Det skal ske med en eventuel tilbagevenden af den danske landsholdsspiller Simon Kjær.

Klubbens direktør, Peter Sand, har offentligt udtrykt interesse for at bringe Kjær tilbage til den danske liga, hvor han tidligere har gjort sig bemærket.

Kjær, der nu er 35 år gammel, er stadig en aktiv del af det danske A-landshold og viser ingen tegn på at sænke tempoet trods sin alder. Hans erfaring og tekniske kunnen anses stadig for at være på et højt niveau, og Sand ser ham som en spiller, der kan bidrage positivt i flere år endnu. “Det kunne være fantastisk at slutte cirklen der. Om Simon vil det, ved vi jo ikke, men det ville da være et flot punktum i en helt utrolig karriere. ,” udtaler Sand til Viaplay

FC Midtjyllands interesse for Kjær er ikke kun baseret på hans nuværende færdigheder, men også på den ledererfaring, han kan bringe til omklædningsrummet. Med en karriere, der har spændt over flere store ligaer i Europa, ville hans tilbagevenden ikke kun være en sportslig forstærkning, men også en mulighed for at mentorere yngre spillere på holdet.