I søndagens opgør i 3F Superligaen viste FC København sig fra sin stærkeste side ved at levere en overbevisende præstation mod Lyngby Boldklub.

Kampen, der fandt sted i Parken, endte med en overvældende 4-0 sejr til de danske mestre.

David Nielsen, der for nylig blev udnævnt til cheftræner for Lyngby, fik en udfordrende start på sin tid med holdet.

Trods en ihærdig indsats fra Lyngbys side i første halvleg, lykkedes det FC København at bryde igennem forsvaret og score tre hurtige mål før pausen. Casper Winther var uheldig at sende bolden i eget net, hvilket gav FCK en 1-0 føring. Kort tid efter fordoblede Rasmus Falk føringen med en flot halvflugter, og Mohamed Elyounoussi afsluttede første halvlegs målfest med et spektakulært mål, der bragte stillingen op på 3-0.

Anden halvleg fortsatte i samme spor, med FCK der dominerede spillet og skabte flere chancer. Lyngby holdt stand det meste af tiden, men kunne ikke forhindre Diogo Goncalves i at score det fjerde og sidste mål for hjemmeholdet efter 66 minutters spil.

Denne sejr fik FC København placeret midlertidigt på førstepladsen, lige indtil Ohi Omoijuanfo fik scoret et sent mål i Brøndby – og de gule derefter kunne overtage førerpositionen. Lyngby befinder sig på tiendepladsen.