I går så en noget chokerende historie dagens lys – og nu har FCK skudt tilbage.

Så sent som i går løftede Tipsbladet sløret for, at Carlos Zecas FC København-eventyr sang på sidste vers.

Og det kom da også som et chok for de garvede fodboldentusiaster, at den alsidige midtbanespiller, der efter små seks år i hovedstadsklubben, måtte sande ikke at få forlænget sin kontrakt.

Det kommer i kølvandet på, at den 34-årige midtbanespiller har været ramt af to alvorlige korsbåndsskader, der for alvor har sat sine spor, hvorfor hans kontrakt, der til sommer lakker mod enden, ikke skulle forlænges.

Men nu afviser FC København.

De lægger nemlig ikke skjul på, at Carlos Zecas fremtid endnu ikke er afklaret.

FC København er i nemlig stadig i dialog om forlængelse med Carlos Zeca, der i skrivende stund arbejder arbejder på at blive sin seneste korsbåndsskade kvit.

“Lige nu er fokus for os og Zeca, at han skal blive klar til at spille fodbold igen på højt niveau, og så har vi sideløbende en dialog med ham og hans bagland om, hvad han og vi ønsker i fremtiden”, siger sportsdirektør Peter Christiansen ifølge bold.dk og fortsætter:

“Den dialog ville vi ikke have, hvis ikke vi så en mulighed for, at han fortsætter i FCK. Men da dialogen ikke er afsluttet, så ville det være forkert af os at gå mere i detaljer med den. Vi skal nok give besked, når alle er klar til det”.

Carlos Zeca kom til FCK i 2017 og står noteret for 193 kampe i den hvide trøje.