I slutningen af november kunne FC København offentliggøre, at man havde lavet en aftale med AGF’s sportsdirektør, Peter Christiansen.

LÆS OGSÅ: Ronaldo stemte på Messi: Det blev ikke gengældt

Han er dog endnu ikke tiltrådt sin nye post, men det vides dog ikke, om han arbejder i kulissen. Ifølge Ekstra Bladet kan han dog forvente, at han kan sige goddag til et velkendt ansigt, når han møder ind for første gang.

De skriver nemlig, at David Nielsens tidligere assistent Rubén Sellés bliver en del af trænerstaben i FC København. Den 37-årige spanske træner forlod AGF efter sidste sæson, hvorefter han blev U18-træner i Valencia. Denne tjans forlader han efter sigende efter kun et halvt års tid.

Ifølge Ekstra Bladet bliver jobbet for den spanske træner i særdeleshed at stå for klubbens dødbolde og defensiven.

Desuden skriver Ekstra Bladet også, at man i FC København endnu ikke er klar til at opgive håbet om at hente Jacob Neestrup ind som assistent til Jess Thorup.

LÆS OGSÅ: Bookmakernes bud: Her er Messis næste klub

Det er dog ikke den eneste danske Superliga-klub, der har vist interesse for den nuværende Viborg-træner, da han også er blevet sat i forbindelse med OB, hvor Jakob Michelsen for tiden kommer for at beholde sit sæde.