Lørdag tabte FC Midtjylland 1-4 til FC Nordsjælland i 3F Superligaen. Det var et opgør, der kostede point i Superligaen, da midtjyderne sparede flere spillere med tanke på det kommende opgør mod Ajax i Champions League.

LÆS OGSÅ: FC Midtjylland har vokseværk: Store investeringer i sigte

FC Midtylland-assistent Kristian Bach Bak er dog af den opfattelse, at energien fortsat er intakt i truppen, til trods for deres nederlag mod FC Nordsjælland:

“Vi har kamp på kamp lige nu, men energien er der. Hvis ikke det var tilfældet, kunne vi lige så godt stoppe og give pointene væk,” fortæller Kristian Bach Bak til klubbens egen hjemmeside.

Han fortæller også, at det for tiden er en hård periode, hvorfor det er vigtigt, at de hanker op i sig selv:

“Det er en hård periode, men det er også det, vi alle sammen har drømt om. Vi skal hanke op i os selv og lade være med at grave os ned i et hul.”

“Vi får kampen evalueret søndag og tager det med, vi skal gøre bedre, og så er den ude af systemet. Nu skal vi være klar til Ajax, og det er vigtigt at ’resette’ i denne periode. Der er hele tiden en ny opgave foran os, så vi skal bare klø på,” fortæller han som afslutning på hans interview med klubbens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: FC Midtjylland hånet efter tweet: Det er barnligt!

Tirsdag skal FC Midtjylland igen i aktion. Denne gang er det mod hollandske Ajax, som de møder på hjemmebane på MCH Arena i Champions League.