FCM-profil: "Vi skal ikke kun være her for showet"

Nicolai Busekist — 04. nov 2020 10:13
Foto: Shutterstock

Det lykkedes FC Midtjylland at score et enkelt mål mod Ajax i deres tredje gruppekamp i Champions League. Det er klubbens første mål i Champions League, men til trods for dette, fik de ingen point med hjem. Derfor står der stadig et rundt nul på midtjydernes pointkonto.

LÆS OGSÅ: Priske: "Det er utilgiveligt"

Awer Mabil vil dog gerne haveændret på dette, da han ikke blot er med i Champions League for showets skyld. Det siger han selv til FCM TV.

"Vi er i Champions League, og vi skal til at have nogle point. Vi skal ikke kun være her for showet og for billederne. Min mentalitet er, at jeg vil vinde og få point, og det er klubbens næste skridt – at få point i Champions League," udtaler han til FCM TV, hvilket han følger op med:

"De tidlige mål dræbte meget af vores gameplan. Det er meget svært at komme tilbage fra 0-2. Vi er nødt til at fokusere fra det første minut, for det er Champions League, og her bliver man straffet, som vi gjorde. Derfra måtte vi kæmpe i hele kampen."

Til slut fortæller han, at der er både positive og negative ting at tage med fra kampen. Han mener nemlig, at FC Midtjylland var det bedste hold i første halvleg, til trods for, at Ajax scorede to mål i løbet af de første 13 minutter.

"Der er positive og negative ting at tage med til den næste kamp. Det positive var vores modsvar. I første halvleg var vi det bedste hold og havde flere chancer end Ajax. Det negative er, at vi er nødt til at være fokuserede fra første til sidste minut," fortæller han til FCM TV efter Ajax-nederlaget.

LÆS OGSÅ: Sviatchenko: "Det er noget hø"

Næste Champions League-opgør er returkamp mod Ajax i Amsterdam. Denne kamp bliver afvilet den 25. november.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere