Der har været mange rygter om, at Dele Alli kan forlade Tottenham. Gør han det, ser det ud til, at han har flere bejlere.

Mindst fem klubber holder øje med Dele Allis situation i Tottenham. Det skriver det britiske medie Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Barcelona og Dortmund arbejder på Dest-byttehandel

Den 25-årige spiller har haft svært ved at etablere sig i startopstillingen i Tottenham. En periode med mangelfulde præstationer og dalende niveau har været årsagen til dette.

Dette har resulteret i, at der har været mange rygter om, at han kan forlade Tottenham i enten dette eller sommerens transfervindue.

Skulle han beslutte sig for, at det er tid til at vinkel farvel til Tottenham, tydet det på, at han ikke kommer til at mangle bejlere. Der er nemlig flere klubber, der holder øje med ham.

Efter sigende er Newcastle favoritter til at hente den engelske spiller fra Milton Keynes, men Premier League-klubberne Brighton, Burnley og Everton er også med i kampen om hans underskrift.

Det er dog ikke kun i Premier League, at der er stor interesse for Dele Alli. Daily Mail skriver nemlig, at Borussia Dortmund også viser interesse for Alli, men et skifte til Bundesligaen ‘virker usandsynligt’.

I denne sæson er det kun blevet til 1.042 minutter på banen i 18 kampe. Det vidner om, at den unge midtbanespiller ikke er en af favoritterne under Antonio Conte.

LÆS OGSÅ: Tre Premier League-klubber vil hente Tielemans

I de 18 kampe, hvor han har været i aktion for Tottenham i denne sæson, har han bidraget med to mål og et enkelt oplæg.