Det britiske medie Daily Mirror har rapporteret, at Ole Gunnar Solskjær får en ny treårig aftale med Manchester United. Desuden bemærker de, at han har fået en kontraktforlængelse, selvom han ikke har vundet et eneste trofæ.

LÆS OGSÅ: Skulle være Ramos’ afløser: United snupper forsvarsstjerne for næsen af Real Madrid

Dog er der ikke nogen tvivl om, at han er United-mand helt ind i hjertet. Derfor tænker han selvfølgelig også på klubbens bedste. Alligevel er der dog fortsat stor diskussion om, hvorvidt han er den rette mand til jobbet.

At han har fået tilbudt en kontraktforlængelse, er ikke nødvendigvis gode nyheder for alle spillere i United-truppen. Særligt fem spillere er næppe glade for det.

Ifølge Daily Mirror er der næppe glæde at spore hos hverken Eric Bailly eller Brandon Williams, der begge beklager sig over manglende spilletid.

Donny van de Beek problemer under Ole Gunnar Solskjær må siges at være ganske veldokumenterede, da det heller ikke er blevet til meget spilletid for ham.

Jesse Lingard skulle efter sigende ikke have det bedste forhold til den norske træner, hvorfor han sandsynligvis er tættere på at skrive kontrakt med West Ham, end at vende tilbage til nordmanden, skriver Daily Mirror.

LÆS OGSÅ: Manchester United har budt 600 millioner på Atletico Madrid-stjerne

Anthony Martial har heller ikke leveret konsistent i løbet af denne sæson, men han kunne potentielt have genfundet sin form under en anden manager, der var villig til at give ham flere muligheder på hans foretrukne position, skriver det britiske medie.