Det er ikke nogen hemmelighed, at Roy Keane altid har været kendt for sin aggression på banen. Ofte var det en aggressivitet, der endte med at gå ud over spillere Alf-Inge Håland og Patrick Vieira.

LÆS OGSÅ: Real Madrid klar til at sælge klubveteran til Manchester United

Det var dog ikke altid, at det var modstanderholdet, det gik ud over. Sommetider var det faktisk også Manchester Uniteds egne spillere og tilmed unge talenter, der fik den irske vrede at føle.

Det oplevede det tidligere Manchester United-talent Chris Eagles, der var United-spiller fra 2000 til 2006, under en træningssession. Det har Rio Ferdinand afsløret på sin YouTube-kanal, FIVE.

“Jeg kan huske, at Keane engang pandede Eagles en. Eagles var kun en ung knægt, som tog sig sine friheder, men det var godt for ham. Roy var lige kommet tilbage fra en skade, så han trænede med reserverne, hvor spillere som Eagles og Lee Martin var som små rotter, der hele tiden forsøgte at komme tæt på ham for at tackle ham,” lød det fra Rio Ferdinand, og han fortsatte:

“Eagles kom ind med to sene tacklinger på Keane, og Roy bad ham om at skrue lidt ned for sig selv. Bolden kom så igen, og Eagles prøvede at imponere, så han var lige inde og markere på Roy igen og hev ham i trøjen. Roy vendte sig bare rundt og hamrede ham én lige på kæben. Et hurtigt jab, hvorefter jeg bare stod og sagde; ‘Roy, hvad er der i vejen med dig? Han er kun en ung dreng’.”

LÆS OGSÅ: Solskjær gør status på skadesfronten: Han er ude

Eagles endte ikke med at få nogen stor karriere for Manchester United, og blev solgt til Burnley i 2008.