Rio Ferdinand er en legende i Manchester United, og han er ikke stoppet med at følge klubben, efter han har lagt støvlerne på hylden. Han er nemlig stadig godt for en kommentar eller to, når det gælder De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Han fortæller nu, at Jesse Lingard virker til at have fundet sig selv i West Ham, hvilket kommer efter, at han har haft en uheldig tid i Manchester United. Han endte sågar med at nette to gange i sin debut for West Ham, hvorefter flere gode præstationer har fuldt efter.

Han bør dog ikke præstere for West Ham med henblik på at generobre en plads i Manchester United, hvis man spørger Rio Ferdinand.

Han mener nemlig i stedet, at han bør fortsætte med at præstere, så han kan sikre, at han skifter permanent væk fra Manchester United og Old Trafford.

“Hvad er hans ambition ud over denne sæson, hvad er det, han gerne vil? Spørger Ferdinand retorisk sig selv overfor BT Sport.

“Hvis West Ham ikke byder på ham, når leje-aftalen udløber, mener jeg, at opholdet bør ses som fejlslagent. Det bør være hans mål, at få et bud fra West Ham eller en anden klub, så han kan komme væk.”

Ole Gunnar Solskjær har dog ikke lagt skjul på, at han godt kan lide at have Jesse Lingard i klubben, hvorfor man forventer, at han vender retur til Manchester United.

Det kan dog siges nu, at det er en plan, som Rio Ferdinand ikke støtter.

Lingard har været på kontrakt med Manchester United i hele hans professionelle karriere, hvor han står noteret for at have spillet 210 kampe.

LÆS OGSÅ: Dokumentar om Alex Ferguson ser dagens lys

Han har scoret 33 mål og lavet 20 assists.