Mourinho har aldrig lagt skjul på, at han ønsker at vinde titler, uanset hvilken klub, han er er træner for. Det samme gælder Tottenham, men London-klubben led et nederlag til Everton, hvorfor man glippede en af sæsonens muligheder, da man blev elimineret fra FA Cup’en.

LÆS OGSÅ: Mourinho efter dødstrusler: Der skal gøres noget

Tottenham spillede en overraskende flot kamp i offensiven, hvor man formåede at score fire mål, men hvis man ønsker at vinde fodboldkampe, skal defensiven også være intakt, hvilket Tottenhams ikke var. De lod Everton score hele fem mål i den ordinære spilletid, og flere fejl begået af Pierre-Emile Højbjerg og Hugo Lloris, kostede dem dyrt.

Rio Ferdinand mener derfor, at man ikke helt kan lade være med at have ondt af Mourinho.

”Jeg bliver nødt til at sige, at jeg faktisk er lidt ked af det på Mourinhos vegne. I de seneste uger har han flere gange ændret måden, de er gået ind til kampe på. West Brom-kampen var anderledes, fordi Harry Kane manglede, men mod Everton spillede de åbent og ekspansivt,” siger han til BT Sport, hvorefter han tilføjer.

”Men dét, der sker hver gang, er, at de får det hele ødelagt for dem selv af individuelle øjeblikke og individuelle fejl. Som træner kan du forberede dig selv og dine spillere nok så meget på en kamp, men de individuelle fejl kan du ikke forebygge, og det må være ved at tage livet af ham.”

LÆS OGSÅ: Mourinho er vild med ham: Tottenham nærmer sig 20-årig dansker

FA Cup’en var umiddelbart Tottenhams største mulighed for at vinde et trofæ, da deres chancer i Premier League ser uhyre små ud. De er dog som bekendt klar til finalen mod Manchester City i Carabao Cup’en, som man skal spille til april.