Ifølge tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand, bør man endnu ikke afskrive den udskældte midtbanespiller Donny van de Beek. Han mener nemlig, at han har kvaliteter, som man ikke bør overse, blot fordi han ikke præsterer optimalt for tiden.

LÆS OGSÅ: Luke Shaw åbner op om svær tid under Mourinho

I denne sæsoner har Van de Beek været begrænset til 13 optrædener i Premier League, hvor hans eneste mål blev scoret i et 3-1-nederlag til Crystal Palace på Old Trafford tilbage i oktober. Han har desuden kun haft 12 starter på tværs af alle turneringer i denne sæson.

Rio Ferdinand mener dog, at Solskjær ikke bør overse Van de Beek, da han har gode kvaliteter.

“Jeg så ham helvedes meget i Champions League det år, hvor Ajax havde et godt løb til semifinalen,” sagde Ferdinand til Vibe with FIVE.

“Han var så imponerende i den måde, han ankom til feltet. Den måde han også kunne spille dybere på og holde bolden – holde spillet kørende.”

“Jeg tror, at han helt sikkert ville tilføre værdi til dette hold. Han er en, der ville skabe mål. Han spillede en rolle i målet (mod Leicester, red.). Når han kommer ind i feltet, ved han, hvordan man sender bolden i nettet.”

“Men for at komme ind i feltet, skal han spille på den position, hvor Bruno Fernandes spiller, og det kommer han ikke til.”

“Kan han gøre det som 8’er eller 6’er, når han holder? Det tror jeg, at han kan. Han er intelligent nok. Ajax-spillere er opdraget til at være intelligent fodboldspillere, og de er i stand til at spille flere positioner. Det kan han også.”

LÆS OGSÅ: Jesse Lingard afslører: Derfor tog jeg til West Ham

“Det er bare åbenlyst, at United ønsker et stivere centralt midtbaneområde bag Bruno. Jeg forstår det godt, i betragtning af, at det beskytter centerforsvarerne, men det er ikke en af Van de Beeks styrker. Men det rejser så spørgsmålet: Hvorfor købe ham?’.”