Rio Ferdinand fortæller nu til FIVE, hvordan en Manchester United-spillers dårlige beslutning ville have medført, at han var tændt fuldstændigt af, hvis han fortsat havde været en del af De Røde Djævles omklædningsrum.

LÆS OGSÅ: #OleIn: United-ledelsen er snart klar til at forlænge med Solskjær

David de Gea er blevet mødt af stor kritik efter kampen mod Everton. Han så nemlig ikke heldig ud i to situationer i kampen, der endte 3-3. Det samme gælder Harry Maguire, som formåede at ophæve offsiden, da Everton scorede i kampens døende sekunder.

Det er dog Aaron Wan-Bissaka, som Rio Ferdiand havde revset, hvis han stadig havde til stedet i omklædningsrummet.

Axel Tuanzebe oplevede efter kampen at blive udsat for racisme. Det kom efter, at han begik frisparket, som Everton endte med at score på, men det havde aldrig været nødvendigt at lave frisparket, hvis Aaron Wan-Bissaka ikke havde givet bolden væk.

“Jeg var rasende allerede inden frisparket. Wan-Bissaka… Han bliver nødt til atforstå, hvordan man kontrollerer en kamp så sent i opgøret. Hans aflevering ind i banen, som nemt kunne opsnappes, var nærmest kriminel. Jeg var gået amok i omklædningsrummet og havde skreget efter ham,” fortæller Ferdinand til FIVE, hvorefter han tilføjer.

LÆS OGSÅ: Ronaldo er blevet tilbudt stort millionbeløb: Nægter at lave særlig reklame

“Efterfølgende giver Tuanzebe så et unødvendigt frispark væk, og så er det ryggen imod muren. Det er okay at give bolden væk sådan, når sejren nærmest er hjemme, men det er i disse situationer, man har brug for besindinge spillere, som kan se klart i de pressede situationer.”