Han er allerede blevet sat i forbindelse med en lang række store europæiske klubber forud for sommerens transfervindue, hvorfor der ingen tvivl hersker om, at Erling Haaland bliver et af de varmeste navne i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Solskjær peger på talent, som han vil se mere af næste sæson

Der er også allerede fuld gang i rygterne om, hvilken eller hvilke spillere, der bliver hentet til Manchester United til sommer. Hvis det står til den tidligere United-spiller Rio Ferdinand, er der ingen tvivl om, hvem de bør have fokus på at hente. Faktisk mener han, at de bør give alt for at få fat i Erling Haaland til sommer.

“De må ud og give alt for at få fat i Haaland. Jeg kan normalt ikke lide at snakke om spillere fra andre hold, men ham her må de ikke lade slippe. England skal være hans destination. Jeg ville blive overrasket, hvis han ender i en anden liga,” lød det ifølge Daily Mail fra United-legende Rio Ferdinand.

Hvad der dog kan vise sig at blive en kende problematisk er, at Erling Haaland har Mino Raiola som sin agent. Ham har Manchester United haft en del problemer med tidligere, hvilket bl.a. skyldes hans udtalelser om Pogbas fremtid. Ferdinand mener dog ikke, at det bør sætte en stopper for skiftet.

LÆS OGSÅ: Medie: United har fastsat prisen for Jesse Lingard

“Nogle gange må man danse med djævlen. Når en spiller som Haaland kan hentes, så sikrer man sig en spiller de næste 10 år,” kom det også fra Rio Ferdinand.