Bruno Fernandes er ellevild med ham, og han skulle nu have blæst Liverpools talentspejdere over i sådan en grad, at Football France skriver, at han nu står øverst på Liverpools transferliste til sommer.

LÆS OGSÅ: Scorede mod Barcelona: United-fans vil have ham i klubben

Tiden vil dog vise, om Raphinha ender med at spille for Liverpool, da han er blevet kædet sammen med adskillige klubber i Europa. Den 24-årige kan dog meget ende hos Liverpool, hvis de spiller med deres muskler, og det ærgrer Bruno Fernandes, der spiller for ærkerivalerne, Manchester United.

Bruno Fernandes spillede sammen med Raphinha i Sporting Lissabon frem til forrige sommer, hvor han skiftede til Rennes. Fernandes har flere gange fortalt, at han savner Raphinha mere end nogen anden, da de to formåede at danne en fantastisk forståelse for hinanden.

”Rapinha, jeg savner Raphinha. Han er en spiller, som jeg havde en kemi med på et helt andet niveau. Han forstod mig på et øjeblik, er Fernandes citeret for at sige til Top Mercato.

”På et splitsekund kunne han se på min krops bevægelse, hvor jeg ville give ham bolden. Jeg savner ham også, for han bragte glæde til omklædningsrummet. Han var meget ansvarlig og en hårdtarbejdende person.”

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Fernandes’ ovenstående ord, må næsten have været en anbefaling i sig selv. Manchester United nævnes dog ikke som en mulig destination for Raphinha, hvorfor Liverpool i øjeblikket skulle være favoritterne til at hente ham.