Det sker ikke specielt ofte, at Manchester United og Liverpool tørner sammen to gange på en uge. Det er netop, hvad der er tilfældet i denne uge.

LÆS OGSÅ: United-talent kostede 63 millioner: “Meget langt fra Premier League-standard”

De to engelske storhold spillede i sidste weekend uafgjort på Anfield i en Premier League-kamp. På søndag er det dog tid til de to klubbers opgør i FA Cup.

De Røde Djævle bliver af de fleste anset som værende favoritter til at løbe afsted med sejren, og det skyldes i høj grad, at Liverpool er inde i en skidt stime, hvor resultaterne har manglet.

Det har dog fået Manchester United-stjerne Bruno Fernandes til at tage Liverpool i forsvar. I denne forbindelse giver han udtryk for, at alle hold har sådanne periode, og at han ikke mener, at Liverpool spiller dårligt.

“Jeg tror, alle hold har de her øjeblikke. Jeg synes ikke, at Liverpool spiller dårligt. De vinder bare ikke, og det er emnet. Når holdene ikke vinder, så snakker folk om det. Når spillere ikke scorer, så snakker folk om det,” udtalte Bruno Fernandes til Manchester Uniteds hjemmeside.

Herefter kommer han ind på, at han selv kan mærke presset, efter at være kommet til Manchester United, hvor han fik en rigtig god start, der bød på både mål og oplæg i massevis.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona har brugt over 150 millioner kroner på de seneste tre trænere

“Det kan jeg mærke på mig selv, fordi jeg ved, at standarden er høj. Jeg kom til klubben og scorede en masse mål og lavede assists, og det kræver folk af mig nu. Det er det samme med Salah, Firmino og Salah. De har ikke scoret på det seneste, og så tænker folk: ‘Åh, de spiller ikke ret godt’,” lød det fra Fernandes.