Bruno Fernandes kunne tilføje endnu en fremragende præstation til samlingen efter kampen mod Real Sociedad. Han scorede nemlig to gange, da United sejrede med 4-0 i Europa League-opgøret.

LÆS OGSÅ: For første gang i historien: Cristiano Ronaldo sætter ny vild rekord

Og selvom, at Manchester United næsten allerede nu har sikret sig avancement til næste runde, så har Bruno Fernandes opfordret sine holdkammerater til ikke at trække i bremsen.

“Vi bliver nødt til at lære, at vi skal blive voksne og blive bedre og bedre, da det vigtigste er resultaterne. De giver dig selvtillid før næste kamp, og det vigtigste for mig er trofæerne, som vi kan vinde mod slutningen af sæsonen,” sagde portugiseren efter slutfløjt ifølge The Express.

Bruno Fernandes står noteret for at have scoret 21 mål i denne sæson for Manchester United. Han har dog været involveret i hele 52 scoringer, og det er såmænd kun Lionel Messi og Robert Lewandowski, der har været involveret i flere.

Det er dog ikke målene, der er det allervigtigste for Bruno Fernandes. Han vil nemlig opnå stor succes med Manchester United, hvilket kræver, at man vinder trofæer.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

“Jeg ville foretrække ikke at score flere mål selv fra nu af, hvis det betyder, at vi vinder trofæerne. Det er ikke godt nok for denne klub bare at være med i turneringerne. Vi skal vinde dem, og det er vigtigere for mig, end at jeg scorer mange mål,” understregede Fernandes.