Ferran Torres er blevet kritiseret efter opgøret mod Napoli i Europa League, hvori han brændte flere store chancer.

Den spanske angriber havde ikke heldet med sig torsdag aften, da FC Barcelona tørnede sammen med Napoli i Europa League.

LÆS OGSÅ: Napoli-profil åben for Real Madrid- eller Barcelona-skifte

Torres brændte nemlig flere store chancer i løbet af kampen. Havde den unge angriber udnyttet sine muligheder, havde kampens resultat været et helt andet.

Netop dette har medført, at han er blevet udsat for kritik i pressen og på de sociale medier. Nu har han selv reageret på torsdagens uafgjorte resultat mod Napoli.

“Det slutter ikke her. Indsatsen ender altid med at give resultater,” skriver Ferran Torres på Twitter.

Det er derfor ganske tydeligt, at han ikke har intentioner om at give op, selvom Napoli-opgøret sandsynligvis er en kamp, han helst gerne vil glemme hurtigst muligt.

Ganske vist var det Ferran Torres, der stod for at score det ene mål, som Barcelona fik. Målet blev dog scoret på et straffespark, der blev fremtvunget af Adama Traore.

Derfor har det også i langt højere grad været hans brændte chancer, der har været i fokus blandt klubbens fans efter kampen.

LÆS OGSÅ: Neymar sammenligner PSG-profil med Xavi og Iniesta

Da dommerens slutfløjt lød, lagde Ferran Torres da heller ikke selv skjul på, at han var skuffet over sin egen indsats. Han blev nemlig set med tårer i øjnene efter kampen.