En 2-0-sejr på hjemmebane i første opgang, havde stillet Tottenham i en ganske god position forud for returopgøret på udebane mod kroatiske Dinamo Zagreb. Men alligevel var det ikke nok, da Tottenham-truppen underpræsterede i stor stil, hvilket medførte, at de røg ud efter forlænget spilletid.

LÆS OGSÅ: Solskjær afslører: Sådan reagerede Ferguson på min første opstilling

Ganske vist havde den portugisiske træner besluttet at spare flere spillere, men der var dog profiler såsom Harry Kane og Hugo Lloris at finde på banen fra start. Alligevel fungerede det dog slet ikke for Tottenham.

To gangen formåede Mislav Orsic at score i anden halvleg. Og da det slet ikke lykkedes for Tottenham at få scoret et mål, endte det derfor med, at kampen måtte ud i forlænget spilletid.

Her var den kroatiske angriber igen på pletten, hvorfor han ikke blot fuldbyrdede sit hattrick efter 106 minutter, men også sikrede, at Dinamo Zagreb ville gå videre i Europa League, fremfor den engelske topklub.

Til sidst forsøgte José Mourinho sig med at tage Serge Auirer ud og sætte Steven Bergwijn ind. Det hjalp dog ikke, da hverken han eller andre spillere på holdet kunne få scoret det mål, de havde brug for, hvis de skulle sikre sig avancement.

LÆS OGSÅ: Premier League-manager: Landskampe giver ikke mening

I stedet kan Dinamo Zagreb nu se frem til at spille kvartfinale i Europa League, hvilket ikke just lå i kortene.