Paris Saint-Germain (PSG) har ændret deres transferstrategi efter et mislykket forsøg på at hente Rasmus Højlund.

Den franske storklub havde eller budt næsten 350 millioner for den unge angriber, men Manchester United kom dem i forkøbet med en aftale på, der sendte Højlund ind på førstepladsen over dyre danskere. Du kan læse om prisen her.

Højlund havde fra starten gjort det klart, at hans hjerte bankede for den engelske gigant, og fansene kan nu se frem til hans ankomst, efter han har gennemført lægetjekket og underskrevet en femårig kontrakt.

Men PSG har ikke tænkt sig at sidde med hænderne i skødet. De er tæt på at sikre sig en aftale med Benficas angriber, Goncalo Ramos, for 550 millioner. Ramos var på Manchester Uniteds radar som en backup, hvis aftalen med Højlund gik i vasken.

Den 22-årige portugiser betragtes som et af Europas mest lovende talenter og ville uden tvivl have været en stærk tilføjelse til Uniteds trup. Dog havde Uniteds træner, Erik ten Hag, primært øje for den danske international.

Det er interessant at se, hvordan de store klubber justerer deres strategier, når de ikke får deres primære mål. Mens Manchester United kan fejre tilføjelsen af Højlund, ser PSG ud til at have fundet en stærk erstatning i Ramos.

Kun tiden vil vise, hvilken af disse unge stjerner der vil skinne mest på den europæiske fodboldscene.