Goncalo Guedes er blevet sendt på et lejeophold i Benfica, men inden da fik han et tilbud om at blive sendt til FC Barcelona.

FC Barcelona blev i januar kædet sammen med en lang række spillere. Et af de første navne, der dukkede op i starten af måneden, var portugisiske Goncalo Guedes.

LÆS OGSÅ: Ronaldo kan få selskab: To Real-spillere får lukrativt tilbud fra Saudi-Arabien

Efter at have sendt Memphis Depay til Atletico Madrid var den catalanske klub på jagt efter en afløser, og her havde de udset sig Guedes som en god kandidat.

Faktisk valgte de også at sende et tilbud afsted om et lejeophold med en købsoption i slutningen af sæsonen. Forhandlingerne faldt dog hurtigt til jorden, da det viste sig, at han ikke havde den store interesse i et skifte til Barcelona.

Nu skriver den spanske avis SPORT, at der er en helt særlig årsag til, at han valgte at afvise tilbuddet fra den catalanske storklub.

Han ønskede nemlig at finde sig en klub, hvor han kunne få mere spilletid, da han ønsker at genoplive sin karriere. Af denne grund valgte han at skifte til Benfica i stedet for Barcelona.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona forsøgte at leje Atletico-profil

Benfica hentede ham på en lejeaftale, men der er ikke blevet skrevet en købsoption ind i aftalen, hvorfor han vil vende retur til Wolves i Premier League, når denne sæson er overstået.