Det er ikke nogen hemmelighed, at Arsenal er ivrige efter at hente Dusan Vlahovic. Et nyt krav fra Fiorentina kan dog gøre dette umuligt.

Arsenal er én blandt flere klubber, der har vist stor interesse for serbiske Dusan Vlahovic. The Gunners menes at være den eneste klub, der hidtil har afgivet et officielt bud på Vlahovic.

LÆS OGSÅ: Opgør mellem Tottenham og Chelsea stoppet: Fan fik brug for akut lægehjælp

Serie A-klubben er dog ikke villige til at slippe Vlahovic for enhver pris. Fiorentina har nemlig fastsat hans pris til at være 75 millioner pund, hvilket er svarende til næsten 670 millioner kroner.

Angiveligt er det dog ikke den høje pris, der gør det umuligt for Arsenal at købe den serbiske angriber. Det er derimod et ny krav fra Fiorentina, der kan ende med at forhindre Premier League-klubbens køb af den eftertragtede spillere.

Den italienske klub kræver nemlig, at Arsenal betaler en stor del af den samlede pris med det samme. Kutymen ved spillerkøb er, at beløbet oftest betales i mindre bidder. Det er Fiorentina dog ikke indstillet på i denne omgang.

Ifølge GOAL kræver Serie A-klubben, at Arsenal betaler hele 60 millioner pund ud af de samlede 75 millioner pund med det samme. Det betyder, at Arsenal skal have cirka 535 millioner kroner op af lommen med det samme.

Ganske vist skulle økonomien være ganske fornuftig i London-klubben, men et køb i denne størrelsesorden kan alligevel være for stor en mundfuld for Arteta og co.

Holder Fiorentina fast i, at den engelske klub skal betale så stor en del af den samlede pris med det samme, kan det betyder, at det ikke er økonomisk muligt for Arsenal at realisere handlen.

LÆS OGSÅ: Umtiti-farcen er ikke slut: Det kræver han nu

I denne sæson har Dusan Vlahovic bidraget med hele 18 mål og 3 oplæg i 22 kampe. 16 af disse mål er scoret i Serie A, hvilket gør ham til topscorer i den bedste italienske række.