Der bør ingen tvivl herske om, at Kylian Mbappé var den helt store oplevelse, da Paris Saint-Germain vandt over FC Barcelona i Champions League tirsdag aften. Dog kan det være, at han ikke har lang tid tilbage i den franske hovedstadsklub.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

Ifølge den spanske avis Le Parisien er det nemlig ikke utænkeligt, at den franske stjerne ender med at blive solgt til denne sommer. Der er nemlig rygter om, at han ikke har intentioner om at forlænge sin kontrakt med PSG.

Hans nuværende kontrakt står til at udløbe allerede til næste sommer. Det betyder også, at hvis den franske klub skal undgå at slippe ham kvit og frit, er de nødt til at finde en klub til ham allerede til sommer. Det kræver dog, at der er en klub, der er villig til at tage den store pengepung frem.

Til trods for, at der er et år til, at hans kontrakt udløber, og at hele fodboldverden er ramt af coronakrisen, er Paris Saint-Germain dog ikke villige til at sælge ham billigt. Ifølge det franske medie Le Parisien kræver de en pris på hele 200 millioner euro, hvilket svarer til godt halvanden milliard kroner, for den 22-årige Kylian Mbappé.

Det siges, at der allerede er fire klubber, der har meldt deres interesse. Både Real Madrid, Liverpool og Manchester City meldes interesserede, mens der også er rygter om, at Juventus vil overveje at byde, hvis de får solgt Cristiano Ronaldo. FC Barcelona er også interesserede, men har dog ikke råd.

LÆS OGSÅ: Manchester City og Manchester United er interesserede i Serie A-forsvarer

Mbappé har spillet for Paris Saint-Germain siden sommeren 2017. Siden da har han spillet 153 kampe og har leveret 111 mål.