Det er svært at argumentere imod, at Manchester United ikke har haft den store glæde af deres indkøb af Donny van de Beek. Han har nemlig haft en skuffende første sæson for The Red Devils.

LÆS OGSÅ: Jamie Carragher: Her er Premier League-historiens 10 bedste angribere

På trods af, at det har været en undervældende sæson for den hollandske spiller, er der tilsyneladende ingen grund til at tro, at han er på vej videre. Han skulle nemlig ikke være interesseret i at forlade den engelske storklub.

Det er det britiske medie The Telegraph, der skriver, at Van de Beek ikke ønsker at forlade klubben. Dog er han heller ikke helt tilfreds med sin situation i klubben, hvor han ikke har fået specielt meget spilletid. Faktisk har spilletiden været så begrænset, at det har kostet ham hans plads på det hollandske landshols.

Til trods for alt dette, så skulle både kritikken og rygterne om hans afgang blot have motiveret den hollandske midtbaneprofil til at modbevise sine skeptikere.

Der har ellers været interesse fra både tyske, spanske og italienske klubber i januars transfervindue. Her blev det af Manchester United dog afvist, at han skulle være på vej væk. Og ifølge The Telegraph ønskede Van de Beek faktisk ikke engang at vide, hvilke klubber, der havde vist interesse i ham.

LÆS OGSÅ: Kane eller Haaland? Paul Scholes er ikke et sekund i tvivl

Desuden skriver mediet også, at De Røde Djævle har en forventning om, at situationen vil ændre sig for hollænderen i næste sæson. De mener nemlig, at han blot har brug for lidt mere tid til at omstille sig til engelsk fodbold.