Pau Torres tiltrækker sig igen interesse fra flere af Premier Leagues største klubber, der ønsker at købe ham til sommer.

Den 25-årige Pau Torres er havnet på radaren i en række af de største klubber i Premier League, hvilket skyldes, at hans frikøbsklausul vil træde i kraft til sommer.

Det vil sige, at de interesserede klubber kan hente ham til en allerede fastsat pris. Ifølge Fabrizio Romano lyder denne pris på 55-60 millioner euro, hvilket svarer til 409-446 millioner kroner.

Prisen betyder naturligvis, at det bestemt ikke er alle klubber, der har mulighed for at lege med. De tre Premier League-klubber, der viser stor interesse for ham, har dog styr på finanserne.

Først og fremmest lyder det, at Torres er havnet på radaren i både Manchester United og Manchester City, der angiveligt begge har et ønske om at styrke defensiven til sommer.

Hertil skulle Chelsea også have sendt talentspejdere afsted, der har fået til opgave at følge Pau Torres. London-klubben skulle nemlig også være interesseret i at hente ham denne sommer.

Hvis det skal blive en realitet, at Chelsea ender med at sikre sig hans underskrift, vil et opkøb dog være nødvendigt først. Klubben kommer nemlig næppe til at foretage indkøb, mens den stadig er ejet af russiske Roman Abramovich.