Ifølge den engelske avis The Athletic er der flere Premier League-klubber, der holder øje med Vejle-talentet Wahid Faghir. På trods af, at han er kun 17 år gammel, har han tilsyneladende formået at tiltrække opmærksomhed fra flere prominente klubber.

LÆS OGSÅ: Brøndby-spiller kåret som månedens Superliga-spiller

Det unge talent har nemlig præsteret i en sådan grad, at flere klubber har fået øjnene. Det er dog ikke blot danske klubber, der holder øje med. Der er også flere engelske klubber, der har fået øjnene op for hans store talent.

Den talentfulde Vejle-spiller er på nuværende tidspunkt med det danske U21-landshold til EM. Her er han også blevet udnævnt som et af de danske talenter, man især skal holde øje med.

Det britiske medie kan desuden sætte konkrete navne på de to Premier League-klubber, der har vist interesse i Wahid Faghir.

Ifølge The Athletic skulle der være tale om hhv. Leicester og Wolverhampton. Der er ingen af de to klubber, der har givet et konkret bud på den unge spiller. Dog holder de et tæt øje med Vejle-talentet.

LÆS OGSÅ: S-ordfører om tilskuer-dilemma: Det er for stor en risiko

Efter sigende skulle der dog ikke blot være interesse fra de to andre klubber. Det hævdes nemlig også, at der bliver holdt øje med det danske talent i klubber som Ajax og AC Milan. Fortsætter han stimen, er der næppe tvivl om, at han vil havne i en udenlandsk klub i fremtiden.