Flere Premier League-klubber ønsker at tilbyde den nuværende Manchester United-spiller Brandon Williams et lejeophold i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Sagaen i Tottenham fortsætter: Harry Kane udebliver

En af de klubber, der længe har vist interesse for 20-årige forsvarer, er Southampton. Tilsyneladende er de nu blevet overhalet af Norwich, som også er meget interesserede. Det skriver det britiske medie Daily Mirror.

Den primære årsag til, at Southampton er blevet overhalet indenom, er uenigheder om økonomien. Manchester United har nemlig krævet en betaling på 2 mio. pund, såfremt Saints ønsker at leje den unge forsvarsspiller.

Ifølge Daily Mirror er det dog en pris, som Southampton ikke er klar til at betale for Williams. Hos oprykkerne fra Norwich forholder det sig dog anderledes. De ser nemlig ikke ud til at lade sig afskrække af en pris på 2 mio. pund.

Til trods for, at de er klar til at smide, hvad der svarer til 17,4 mio. kroner i retning af United, kan de alligevel ende med at blive skuffede. Det er nemlig slet ikke sikkert, at De Røde Djævle er klar til at sende Williams ud på et lejeophold i den kommende sæson.

Den brasilianske United-back Alex Telles er nemlig ude med en ankelskade. Derfor kan manager Ole Gunnar Solskjær ende med at lade Williams blive i klubben, da han dermed har flere spillere at trække på til denne position, nu når Alex Telles er ude.

United-backen Alex Telles er nemlig ude med en ankelskade, hvilket kan få Ole Gunnar Solskjær til at overveje at lade Williams blive for nu, så United stadig stadig har et par breddespillere til rådighed.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi og Barcelona opnår ‘total enighed’

Brandon Williams blev en del af Manchester Uniteds førstehold i 2019. Siden da er det ifølge Transfermarkt blevet til 3.097 minutter på banen i 50 kampe, hvori han har bidraget med et mål og tre oplæg.