FC Barcelona har fokus på at mindske deres lønomkostninger forud for den kommende sæson. Derfor ønsker de at sælge eller udleje flere spillere i løbet af denne sommer.

LÆS OGSÅ: Dembélé og Griezmann beskyldes for racisme

En af de spillere, der især er interesse for at sælge, er bosniske Miralem Pjanic. Han er på radaren i flere klubber, og senest er der også udvist interesse fra Premier League-klubberne Tottenham og Chelsea.

Pjanic er blevet informeret om, at han kan forlade Barcelona denne sommer, da han ikke er en del af Ronald Koemans planer. Han er endda blevet tilbudt muligheden for at ophæve sin kontrakt, hvilket ville spare den spanske storklub en stor sum i for af lønkroner.

Både Tottenham og Chelsea har nu sluttet sig til Manchester United og Juventus i jagten på Pjanic. Spilleren selv har dog tilsyneladende ikke travlt med at beslutte sin fremtid. Derimod har han planer om at tage sig god tid om at træffe sin beslutning.

I starten af juni udtalte han, at han ville nyde sin ferie med familien, hvorefter han ville tage hul på pre-season med Barcelona. Det sker på fredag og lørdag, hvor en række spillere vil blive indkaldt til lægetjek forud for træningens påbegyndelse.

Pjanic var en nærmest glemt mand i Barcelona i sidste sæson, selvom han netop var ankommet i en handel med en værdi på 60 millioner euro. I løbet af sidste sæson blev det til kun 30 optrædener, hvoraf han kun startede inde i 13.

Den bosniske midtbanespiller blev ellers betragtet som en vigtig signing for den catalanske klub, skriver Marca. Angiveligt har Koeman ingen tillid til ham, hvilket også er en af årsagerne til, at klubben ønsker at sælge ham denne sommer.

LÆS OGSÅ: Messi topper imponerende 2021-topliste

Den primære årsag er dog, at de er nødt til at mindske deres lønomkostninger. Formår de ikke at gøre dette, kan det resultere i, at de ikke får mulighed for at forlænge med Lionel Messi.