En række europæiske storklubber har et godt øje til den unge Barcelona-stjerne, der potentielt kan blive solgt denne sommer.

På det seneste har der været stor tvivl om, hvorvidt Ansu Fati har en fremtid i FC Barcelona, da han er raslet ned i hierarkiet under Xavi.

LÆS OGSÅ: Flere klubber interesserede i Osimhen: Det koster han

Hans spilletid har været meget begrænset i denne sæson, da Xavi har foretrukket at bruge andre spillere fremfor den 20-årige stjerne.

Efter sigende har det medført, at Fati-lejren er begyndt at overveje et klubskifte. Og det har skabt opmærksomhed i andre storklubber i Europa.

Blandt andet har han været kædet sammen med Manchester United, der overvejer at hente ham til Old Trafford til sommer.

Ifølge Mundo Deportivo er de dog ikke ene om interessen. Det spanske medie melder, at både Arsenal og Tottehamt samt en unavngiven klub også ønsker at hente ham til Premier League.

Selvom det hovedsageligt er i Premier League, at der er stor interesse for den spanske stjerne, er det ikke det eneste sted, hvor de har et godt øje til ham.

Mundo Deportivo skriver nemlig, at Bayern München overvejer også at hente ham til sommer, hvilket kan vidne om, at flere og flere klubber holder øje med ham.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil forlænge med 5 spillere

Barcelona har endnu ikke modtaget et bud på Fati, men det er tydeligt, at hans begrænsede spilletid har medført, at flere klubber ser muligheder i ham.