Hans-Dieter Flick har fortalt adskillige medier i Tyskland, at han har sat sig for at forlade Bayern München til sommer.

LÆS OGSÅ: Tidl. PL-profil: Manchester United skal gøre alt for at hente City-stjerne

Han skulle allerede have viderebragt denne meddelelse til klubben efter nederlaget til Paris Saint-Germain i Champions League, hvilket fandt sted i midtugen.

“Jeg har fortalt holdet, at jeg efter kampen mod Paris fortalte klubben, at jeg vil ud af min kontrakt til sommer,” siger Hans-Dieter Flick ifølge Sky Sports.

Han har været kædet sammen med den nylige opstået jobsituation som landstræner for Tyskland. Det står nemlig frit, da Joachim Löw ikke kommer til at fortsætte i rollen som landstræner efter sommerens EM-slutrunde.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at han har stor succes som Bayern München. Det gælder såmænd uanset, om man snakker Champions League, Bundesligaen og DFB-pokalen. Der har på trods af dette dog også været rygter om, at der har været gnidninger mellem Flick og Bayern-sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

LÆS OGSÅ: Mourinho blev kritiseret af United-stjerne: “Jeg er fuldkommen ligeglad”

Det er derfor ikke overraskende, at flere medier har spekulationer om, hvorvidt dette kan have været med til, at Flick nu ønsker at stoppe før tid. Han har nemlig kontrakt med Bayern München frem til 2023.