Der er en høj chance for, at Manchester United må sige midlertidigt farvel til en af deres unge talenter, da det ser ud til, at Facundo Pellistri kan kalde sig selv for Deportivo Alaves-spiller det næste halve år. Det skriver Goal, mens historien også bekræftes af den uruguayanske journalist Alen Banewur Rubin.

LÆS OGSÅ: Efter fire år i Kina: Hulk præsenteret i ny klub

Det er ikke i lang tid, at den blot 19-årige Pellistri har kunne kalde sig selv for Manchester United-spiller. Han blev nemlig hentet til klubben på Deadline Day i sommertransfervinduet. Oprindeligt blev han spået en hurtig debut, men den har ladet vente på sig.

Lokalmediet Manchester Evening News har skrevet, at der er flere trænere i klubben, der mener, at han ikke er klar til at spille i Premier League endnu, til trods for sit åbenlyst store talent.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil hente udskældt Chelsea-spiller

Dog vurderes det, at han vil være en god spiller for deres reservehold, hvilket også skulle være årsagen til, at de har besluttet at leje ham ud, i stedet for at forsøge at sælge ham permanent. Det er Goal, der erfarer, at de har valgt at leje ham ud til Alaves i resten af denne sæson. De skriver desuden, at det forventes, at han flyver søndag, for at skrive under på sin nye kontrakt.