Sponsoreret indhold

Savner du at høre mere om kampen, du så i går? Eller hvad med en masse uforbeholden snak om målmænd og tilbagelægningsreglen? Nu kan du blive meget klogere på fodbold. Ved at finde din næste podcast kan du få fodbold i ørerne, når du har lyst til det. Her får du en lille guide til, hvilken podcast, der passer bedst til dig.  

Kan du heller ikke få nok bold derhjemme? Hvad med når du kører bil eller lufter hunden? Når der ikke er fodbold i fjernsynet, så kan du altid være med på en lytter i stedet for. Der findes efterhånden så mange podcasts derude, at det kan være svært at finde den rette. Men alle retter sig mod forskellige mennesker. Her får du et lille overblik

Til de fodboldnørdede: Mediano 

Mediano er ikke bare én fodboldpodcast. Det er et nyhedsmedie. Du finder derfor alle mulige podcasts om optakter til Premier League og Superligaen, landsholdet, analyser af Champions League og meget mere. Du finder også længere udsendelser, hvor der med journalistisk præcision bliver dykket ned i de store øjeblikke i dansk fodbold og legender i fodboldens verden. Der er så at sige noget for enhver smag, og produktionen er professionel. 

For den gode historie: En halvleg med redaktion

En halvleg med redaktionen er Tipsbladets uformelle og hyggelig podcast, hvor journalisterne sidder og taler om stort og småt med den gode historie som omdrejningspunkt. Det er venskabeligt og hyggeligt, og du vil altid føle, du sidder blandt venner med Tipsbladet i ørerne. Du kan høre om landskampe i 90’erne, stadionlys, målmænd, svensk fodbold, statuer og meget, meget mere. Det er en sikker vinder i dit podcastfeed. 

Til den fodboldnostalgiske: Fodboldeffekten

Fodboldeffekten er en podcast, hvor fodboldkyndige gæster træder ind for at tale om de største fodboldøjeblikke i deres liv. Gæsterne tæller alt fra tidligere landsholdsspillere, trænere til journalister og eksperter. Der er masser af gode anekdoter og personlige historier at dykke ned, og du kommer ikke til at kede dig. 

Den sjove: Fjelles fodboldfjol

Ingen siger fodbold behøver være kedeligt. Hvis du gerne vil grine lidt af det hele, så kan du få en komiker til at løsne lidt op for alt den seriøse fodboldsnak derude. Gæsterne er alt fra journalister til fodboldspillere, men fællesnævneren er, at det ikke skal tages alt for alvorligt. For et godt grin skal du vælge den her. 

Hvis du trænger til en pause fra alt den fodboldsnak, kunne du overveje at bruge dine penge på at sugardate i stedet for. Det er let og enkelt at komme i gang. Hvis det ikke er din stil, og du er mere til ældre kvinder, så finder du også det samme sted.