Den svenske profil blev udsat for et vaskeægte mareridt, da han mistede sin telefon.

Efter et ophold på et hotel, havde fodboldstjernen John Guidetti mistet sin telefon. Den blev fundet af nogen, der udnyttede fundet til at afpresse fodboldspilleren.

Det har hans kone Sanna Guidetti ifølge B.T. afsløret i podcasten ‘Högt i takt’.

Historien er ikke af nyere dato, men stammer derimod fra et hotelophold i Stockholm for et par år siden.

“Der fandtes lidt video på hans telefon, som han taber mellem sengene og glemmer på hotellet, fordi han havde to telefoner og tænkte ikke over det”, siger Sanna Guidetti og understreger, at det var videoer af seksuel karakter.

På daværende tidspunkt boede John Guidetti i Manchester. Da han vendte hjem fra opholdet i Stockholm, blev han kontaktet af en person, der havde fået fingrene i telefonen. En person, der ville udnytte situationen.

Den person, der havde fået fat i telefonen, forsøgte at afpresse John Guidetti for penge. Han blev derfor truet med, at gerningsmanden ville lække de føromtalte videoer, hvis der ikke blev betalt.

I podcasten fortæller Sanna Guidetti, at hendes mand ikke fortalte hende noget. Han vidste, at hun ville gå i panik, og han undlod derfor at fortælle hende om afpresningen.

Det endte med, at der blev arrangeret et møde med personen, der havde telefonen. Der blev ikke betalt penge, men blev derimod ‘truet lidt tilbage’.

“Der blev måske truet lidt tilbage. Og vi endte med at få telefonen. De (dem der hjalp, red.) tænkte, at har man først givet penge en gang, så har personen måske gemt videoerne”, siger Sanna Guidetti.

I dag spiller 31-årige John Guidetti i svenske AIK. Tidligere har han optrådt for et hav af store klubber såsom Feyenoord, Celtic, Alavés og Hannover 96.