Steve Bruce kan blive afløst af Frank Lampard som cheftræner i Newcastle United

Frank Lampard har stået uden job, siden han blev afløst af tyske Thomas Tuchel i Chelsea. Han har været kædet sammen med flere trænerstilling, men har endnu ikke accepteret et nyt jobtilbud.

LÆS OGSÅ: Barcelona udser sig portugisisk keeper som Ter Stegen-afløser

Efter salget af Newcastle til en saudiarabisk investeringsfond, har der været spekulationer om Steve Bruces fremtid i klubben. Træneren har selv bekræftet, at han er bekymret for, at han kan blive fyret.

Nu skriver The Sun, at Newcastles nye ejere aktivt leder efter en ny træner, der kan afløse Steve Bruce. Det britiske medie mener desuden at vide, at de har et rigtig godt øje til Frank Lampard.

Den 43-årige Frank Lampard overtog rollen som cheftræner i Chelsea i 2019, som han selv spillede for fra 2001 til 2014. Han viste dog, at det ikke er nok at være en klublegende, hvis man skal føre et hold til succes.

Efter to sæsoner uden den store succes, endte han med at blive fyret til fordel for Thomas Tuchel. Siden da har han stået uden job, men nu kan han altså være på vej tilbage til arbejdsmarkedet.

Såfremt han modtager et tilbud, der er tilfredsstillende for ham, kan han være manden, der ender med at overtage tøjlerne på St. James’ Park.

LÆS OGSÅ: Klopp er ivrig efter Barca-spiller: Vil hente ham til sommer

Som tingene ser ud nu, er der i hvert fald ikke meget, der indikerer, at de nye ejere har planer om at lade Steve Bruce beholde sit job. Derimod er den engelske klub blevet kædet sammen med flere potentielle kandidater, der kan overtage trænersædet.