Det er ikke nogen hemmelighed, at han altid er garant for en kæk kommentar, som meget få fodboldkommentatorer og -eksperter er det, da udtalelserne ofte medfølger et snært af kontrovers, når der langes ud efter diverse spillere eller trænere.

LÆS OGSÅ: Messi er ikke tilfreds med Barcas første kontrakttilbud

Det har dog ikke nogen indflydelse på hans tid som aktiv professionel, hvor den iltre irer, Roy Keane, blev anset som værende blandt de bedste midtbanespillere, man har set i Premier League, hvilket mange fans og eksperter vil nikke bekræftende til.

Det er naturligvis også et velkendt faktum i Premier League, hvorfor han er blevet den fjerde spiller, som officielt bliver indlemmet i Premier Leagues nystiftede Hall of Fame.

Han gør dermed Alan Shearer, Thierry Henry og den tidligere makker Eric Cantona selskab, som tidligere blev indlemmet i selvsamme Hall of Fame.

“Jeg føler mig meget heldig at være blevet udvalgt, men jeg er kun blevet udvalgt på grund af de spillere, jeg spillede sammen med,” kommer det fra en meget ydmyg Roy Keane til Premier Leagues hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Medie: United vil stadig have Kane trods Cavani-forlængelse

Roy Keane vandt hele syv ligatitler med Manchester United i løbet af 12 sæsoner.