Der er ikke sket meget med udseendet af Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje, som spillerne skal trække over hovedet i den kommende sæson. Trøjesponsoreren er ganske vist ny, men foruden et nyt logo på fronten, ser den nye hjemmebanetrøje dog nogenlunde normal ud.

LÆS OGSÅ: Officielt: Manchester United har skrevet under med Zidane

Dette ændrer dog ikke på, at det selvfølgelig kommer til at se anderledes ud, da det ikke længere er et stort Chevrolet-logo, der pryder fronten. Derimod er der tale om et hvidt TeamViewer-logo.

Det er dog ikke helt tilfældet for både deres ude- og tredjetrøje. Her er der nemlig tale om nye trøjer, hvor Adidas har ladet sig inspirere af en række af den britiske klubs mest ikoniske trøjer fra starten af 1990’erne. Med inspiration fra disse trøjer, har Adidas kreeret to nye blå trøjer.

LÆS OGSÅ: Manchester United har disse fire forsvarsspillere i søgelyset

Den lyseblå trøje, der prydes af røde trøjer bliver Manchester Uniteds nye udebanetrøje. Den mørkeblå trøje, der i stedet er blevet forsynet med gule striber og et gult TeamViewer-logo, vil blive brugt som deres nye tredjetrøje. Det skriver Footy Headlines, som også har lækket billeder af de nye trøjer, som du kan se herunder.